top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıERDAL BALCI

BİK BİSİKLET TAKIMI OLUŞTURULUYOR!



Okulumuzun bünyesinde “BİK Bisiklet Takımı” oluşturmaya karar verdik. Hafta aşırı yapacağımız bisiklet turlarında çocuklarımıza güvenli bisiklet kullanımı, bisiklet teknik bilgileri, trafikte yapılması-yapılmaması gerekenleri, bisikletin spor yanında bir ulaşım aracı olabileceğini öğreteceğiz.

Turlarımızı Bodrum’da 6 yıldır bisiklet konusunda söz sahibi olan BBK-Bodrum Bisiklet Kulübü eşliğinde gerçekleştireceğiz. Beden eğitimi öğretmenimiz ve bisiklet konusunda uzman bir BBK üyesi gözetimi altında çocuklarımız trafikte, doğada güven altında olacaktır. Siz velilerimizin de bisiklet turlarına iştirak etmeniz bizleri mutlu edecektir.

Bisiklet turları programı, etkinlik görsellerini ve duyurularımızı “BİK Bisiklet Takımı Whatsapp Grubu” ‘ndan yapacağımız gibi “ www.facebook.com/bodrumbritishculture “ Facebook sayfamızda da paylaşacağız.

BBK rehberliğinde olacak turlarımız tamamen gezi amaçlı olup öğrencilerimizi sporun maksadı dışına çıkıp fiziksel olarak zorlamayacak tempoda olacaktır.

Günübirlik, Bodrum yarımadası içinde olacak turlarımız belirli zamanlarda Karaova, Mumcular, Bargilya bölgesinde olacağı gibi Ula, Akyaka, Akbük, Marmaris, Dalyan gibi şehir dışında da gerçekleşecektir. Uzak mesafelerde olacak turlarda öğrencilerimizin ulaşımı ve bisikletlerimizin nakliyesi için BBK ile organize olup otobüsle olacaktır.

Bisiklete binmek istemeyen velilerimiz araçları ile turu arkadan takip edebilir, bisikletçilere destek olur hatta fotoğraf ve video çekimleri yapabilirse bizlere en büyük desteği vermiş olacaktır.

Bisiklet takımında yer alacak öğrencilerimiz kendi bisikletleri ve güvenlik, giyim malzemelerini kullanacaktır. Çocuğunuzun üzerinde rahat edebileceği, yormayacağı tur bisikleti, bisiklet kaskı, eldiven ve diz-kol koruyucuları olmaz ise olmaz ekipmanlarımızdır. Bunların temini ve bilgilendirme konularını sizlere whatsapp grubunda takım eğitmeni tarafından yapılacak, toplantılarımızda dile getirilecektir...

72 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page