top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıERDAL BALCI

ERKEN KAYIT FIRSATLARI İÇİN SENİ BEKLİYORUZ.


Bir öğrencinin eğitim hayatı içerisinde ortaokul dönemi öğrencilerimizin hayatlarında biyolojik olarak en önemli değişikleri yaşadıkları ergenlik dönemini kapsar.Artık genç kız ve erkek olacak öğrencilerimizin kişilik gelişimlerinin tamamlanacağı bu yaşlarda öğrenim göreceği ortaokulda okul öğrenciyi geleceğe hazırlamalıdır.

Öğrencinin :

1.Duygusal gelişimi,

2.Akademik gelişimi,

3.Yabancı dil gelişimi,

4.Sportif ve Sanatsal gelişimi, öğrenciyi tam olarak geleceğe hazırlayan eğitim süreçlerini oluşturmaktadır. Bu gelişim süreçlerinin bir ortaokul öğrencisi için hepsi önceliklidir ve birinci derecede önemlidir.


Bodrum İngiliz Kültür Kolejinin eğitimci kurucuları, çalışkan ve rol model idare ve öğretmen kadrosu öğrencinin başarılı geçecek 4 yıllık ortaokul hayatının temelini oluşturur.


Çift diploma programı ile Öğrencilerimiz 8. sınıflarda uluslararası geçerliliği olan Dual Skills Diploma in English diploması almaya hak kazanırlar.

  1. İngiltere’deki eğitim modeline paralel hazırlanan özel ders müfredatı uygulanır. İngilizce iletişim kurma ve kendini ifade etmede maksimum gelişme ve ilerleme sağlar.

2. Öğrencinin İngilizce seviyesindeki değişikliklerin izlenebilmesi için farklı dönemlerde seviye tespit sınavı yapılır.

3. Girişimcilik,inisiyatif alma, sosyal sorumluluk bilincini artırma, öğrenebilme yeteneği gibi öğrencilerin becerilerini artıracak projeler geliştirilir.

4. Uluslararası yarışmalar, kültür sanat projeleri ve eğitim kulüpleri sayesinde öğrencinin farklı sosyal alanları keşfetmesi sağlanır.


Daha fazla bilgi edinmek ve erken kayıt fırsatlarından faydalanabilmek için sizi bekliyoruz.

İletişim için 0532 2804801 den bize ulaşabilirsiniz.





70 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page