top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıERDAL BALCI

MASA TENİSİ ŞAMPİYONLARI BODRUM İNGİLİZ KÜLTÜRDEN!

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı, resmî ve özel her tür ve seviyedeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerimizin; Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde iletişim ve motivasyonun artırılması, okullar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi için başlatılan Türkiye Öğretmenler Kupasının finaline kalma başarısı gösteren Erkek Masa Tenisi takımımız Türkiye üçüncüsü olarak göğsümüzü kabarttı.

Masa tenisi takımı oyuncuları Özel İzgi İngiliz Kültür Koleji Masa tenisi Antrenörü Murat NAZLI ve Özel İzgi Kültür Koleji Müdürü Erdal BALCI' nın   başarısı sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aslan KORKMAZ bizleri tebrik etti.


Türkiye genelinde kurulan 403 erkek masa tenisi takımı arasından sıyrılarak büyük bir başarıya imza atan okulumuz öğretmenlerini tebrik ediyoruz.


Ankara'da yapılan ve 8 bölgeden gelen bölge birincisi olan takımların katıldığı final müsabakalarında dereceye giren takımımız 23 Kasım Cumartesi günü düzenlenen madalya törenine Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK ile Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Mustafa SAFRAN'ın katıldığı törenle ödüllerini aldı.



Eğitim camiasında büyük bir heyecan yaratan Türkiye Öğretmenler Kupasında Türkiye üçüncüsü olan Bodrum Erkek Masa Tenisi takımımı sporcu öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page