top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıERDAL BALCI

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE İNGİLTERE'YE GİDİYORUZ.

Güncelleme tarihi: 5 Mar 2020



Bodrum İ. İngiliz Kültür Koleji olarak bu yıldan itibaren İngiltere'de bulunan dil okulumuz ve otelimizde öğrencilerimizin "Çift Diploma Programı" final sınavlarını gerçekleştireceğiz.


Brighton şehrinde ki otelimiz ve dil okulumuz bu süreçte, hem konaklama, hem dil öğretim programlarıyla bizlere ev sahipliği yapacaklardır.



İçinde kendi banyosu, mutfağı, her öğrenci için ayrı dolap ve çalışma alanları bulunan 4'er kişilik odalarda konaklayacak olan öğrencilerimiz, öğlene kadar 4 saat konuşma İngilizcesi dersleriyle dil gelişimlerini arttıracaklardır.Öğleden sonraları ve cumartesi günleri gerçekleşecek kültür gezileriyle öğrendikleri dili günlük yaşam içerisinde kullanma ve kültürünü tanıma şansına sahip olacaklardır.



Konaklama ve eğitimin yapılacağı kurumların ve otelin İngiliz Kültür Kolejlerine ait olması sayesinde benzer programları başka kanaldan satın almak isteyen velilerimize çıkabilecek olan yüksek maliyetler ortadan kaldırılmıştır.


2020-2021 Eğitim-Öğretim yılından itibaren kolejimize ilk defa kayıt yaptıracak tüm öğrencilerimizin konaklama, İngilizce programları ve yemek giderleri okulumuzca karşılanacaktır.


Bizler her yıl final sınavlarımızda öğrencilerimizle birlikte Brighton İngiltere'de olmaktan mutluluk ve gurur duyacağız.


 

ÖRNEK GEZİ PLANI












 








727 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page