top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıERDAL BALCI

ŞAMPİYON ÖĞRETMENLERDEN MASA TENİSİ ÖĞREN.

Kolejimizin Kurucu Müdürü Erdal BALCI ve Beden Eğitimi Öğretmeni Murat NAZLI Milli Eğitim Bakanlığınca ilk defa bu yıl düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupasında önce takım olarak Muğla birincisi geçen hafta ise Ege Bölge Şampiyonu oldular. 22-23 Kasım tarihlerinde Türkiye şampiyonu olmak için yarışacak öğretmenlerimiz kürsüye çıkmak için mücadele edeceklerdir.



İZGİ İNGİLİZ KÜLTÜR KOLEJİNDE MASA TENİSİ ÖĞREN

Kolejimiz de 30 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan Masa tenisi Kış okulu kapsamında başlayacak olan Masa tenisi çalışmalarına ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde öğrenciler ve yetişkinler katılabilecektir.


Türkiye de önemli sportif başarılara sahip olan 2. kademe antrenör Murat NAZLI'nın baş antrenör olarak orta ve ileri düzey çalışmalarda görev yapacağı kulüp çalışmalarında aynı zamanda Kurucu Okul Müdürü Erdal BALCI 1. kademe antrenör olarak başlangıç düzeyi antrenmanları yürütecektir.


Antrenmanlar her kademede (başlangıç-orta-ileri) 4-8 kişilik gruplar halinde 90 dakikalık periyotlar halinde sürdürülecektir.


Antrenmanlar kolejimizin kapalı spor salonunda yapılacak olup tüm sporcuların ekipman, kıyafet ve donanımları kurum tarafından karşılanacaktır.


İsteyen yetenekli sporculara birebir programlar düzenlenebilecektir.



 


 


BAŞARILI SPORCULARA %50 BURS İMKANI!


Masa tenisi kulübüne devam eden öğrenciler arasında Nisan ayında yapılacak yetenek sınavı sonrası başarılı olan 2 öğrenciye Bodrum İngiliz Kültür Koleji okullarında %50 sporcu eğitim başarı bursu verilecektir.


Masa Tenisi Kış Okulununa kayıt olmak için 0532 280 4801 den bize ulaşabilir veya kolejimizi ziyaret edebilirsiniz.



187 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page