top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıERDAL BALCI

ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLARIMIZI KEŞFEDİYORUZ.



HER ÇOCUK YETENEKLİDİR.

Her çocuk yeteneklidir ve zekidir. Ancak günlük yaşantısında çevrenin etkisiyle maruz kaldığı eğitim sistemi, aile ortamı gibi faktörler ve tabii ki genetik mirası sayesinde ya bu yeteneklerini geliştirme fırsatı bulup kendini gerçekleştirir veya tam olarak keşfedilemeden kalabalık içerisinde kimsenin sesini duyamadığı /duymadığı fırsat eşitliğinden uzak bir hayat mücadelesinde bulur kendisini.

Bizim en önemli gündemimiz çocuklarımızdır. Her birinin geleceği için çalışmaktayız.Hiçbir öğrencimizi diğerinden ayırmadan hepsini ihtiyaçları doğrultusunda planladığımız eğitim ve öğretim süreçlerine tabi tutuyoruz.

Üstün yetenekli çocuklarımızı keşfediyoruz.

Hazırladığımız bu programla anaokuluna, ilkokula ve ortaokula devam eden üstün yetenekli çocukların yabancı dil becerileri ve ileri düzey düşünme kapasitelerini geliştirecek etkinliklerin uygulandığı genel kültür ve yetenek sınavından aldıkları skorlara göre oluşturulmuş 8 kişilik gruplar oluşturacağız.

Gruplarımız oluştururken ticari kaygıları sekonderleştirmiş bir eğitim kurumu olarak 5-14 yaş aralığında ki öğrencilerin mevcut yaşları ile sahip oldukları kazanımları doğal mutlak hassasiyetle ölçen bir kuyumcu misali altın gibi tartarak oluşturmaktayız.

Öğrencilerimizin biyolojik gelişimleri ve kazanılmış zihinsel gelişimlerine göre oluşturulacak gruplar uzman eğitmen kadromuzun eğitimci olan kurucularımız Mine TEZER ve Erdal BALCI'nın önderliğinde oluşturduğu bir tespit edici kurul tarafından onaylanacaktır.

Üstün Yetenekli öğrenciler için Dil ve Zeka etkinlikleri programı başlamadan önce aday öğrencinin değerlendirilmesinde Uzman Rehber öğretmen, İngilizce öğretmeni, Fen ve Teknoloji öğretmeni, Matematik öğretmeni, Sınıf öğretmeni ve Ana sınıfı öğretmeninden oluşan üstün yetenekli öğrenci belirleme zümresi tarafından

1.Genel Kültür ve Genel Yetenek Ölçme Sınavı yapılır.

2. Çoklu zeka haritası çıkarılır.

3. Öğrenme Stilleri tespit edilir.

4. Zihin gelişimine yönelik yabancı dil ve zeka etkinlikleri programı oluşturulur.

Biz ülkemizin geleceği için gece gündüz çalışan bir yönetim sistemi ile geniş bir eğitimci kadrosuyla dinç ve her zaman hazırlıklı olarak boşa yorulmadan öğrencilerini geliştirme ülküsünü gerçekleştirmiş bir eğitim kurumu olarak Bodrumun büyük eksikliğini duyduğu bir eğitim alanını tam olarak doldurmaya hazırız.

Kapımız herkese açık bekleriz.


gifted kids

121 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page